Codemeter installed w/Onyx install


#1

Hey folks, So I noticed that Codemeter gets installed when installing Onyx PC software.

First the setup:
Onyx 4.1.1010
Only using/needing one universe
Dell Laptop E5540 - 8 GB memory, Windows 7
DMXKing USB Dongle
Everything works great.

When opening the command-let, it give a continual complaint.
image

(Apologies, cannot expand the viewer window, but the following text I could extract):

2019-04-08 09:05:00: Entry (6000524:39808015) not found - Event WB0200 (ENTRY NOT FOUND), Request IP-Address local(IPV6)(WORKGROUP\SYSTEM,LinkManager_Onyx.dll) with UserLimit
2019-04-08 09:05:00: API Error 200 (ENTRY NOT FOUND) occurred!
2019-04-08 09:05:00: Entry (100637:297726121) not found - Event WB0200 (ENTRY NOT FOUND), Request IP-Address local(IPV6)(WORKGROUP\SYSTEM,LinkManager_Module.dll) with UserLimit
2019-04-08 09:05:00: API Error 200 (ENTRY NOT FOUND) occurred!
2019-04-08 09:05:00: Entry (100637:39808015) not found - Event WB0200 (ENTRY NOT FOUND), Request IP-Address local(IPV6)(WORKGROUP\SYSTEM,LinkManager_LJ.dll) with UserLimit
2019-04-08 09:05:00: API Error 200 (ENTRY NOT FOUND) occurred!
2019-04-08 09:05:00: Entry (100637:39808030) not found - Event WB0200 (ENTRY NOT FOUND), Request IP-Address local(IPV6)(WORKGROUP\SYSTEM,LinkManager_M2PC.dll) with UserLimit
2019-04-08 09:05:00: API Error 200 (ENTRY NOT FOUND) occurred!
2019-04-08 09:05:00: Entry (100637:5077553) not found - Event WB0200 (ENTRY NOT FOUND), Request IP-Address local(IPV6)(WORKGROUP\SYSTEM,LinkManager_M2GO+.dll) with UserLimit
2019-04-08 09:05:00: API Error 200 (ENTRY NOT FOUND) occurred!
2019-04-08 09:05:00: Entry (100637:39808029) not found - Event WB0200 (ENTRY NOT FOUND), Request IP-Address local(IPV6)(WORKGROUP\SYSTEM,LinkManager_M2GO.dll) with UserLimit
2019-04-08 09:05:00: API Error 200 (ENTRY NOT FOUND) occurred!
2019-04-08 09:05:00: Entry (100637:2048) not found - Event WB0200 (ENTRY NOT FOUND), Request IP-Address local(IPV6)(WORKGROUP\SYSTEM,LinkManager_4UniversePack.dll) with UserLimit
2019-04-08 09:05:00: API Error 200 (ENTRY NOT FOUND) occurred!
2019-04-08 09:05:00: Entry (100637:39808033) not found - Event WB0200 (ENTRY NOT FOUND), Request IP-Address local(IPV6)(WORKGROUP\SYSTEM,LinkManager_M6.dll) with UserLimit
2019-04-08 09:05:00: API Error 200 (ENTRY NOT FOUND) occurred!
2019-04-08 09:05:00: Executing Broadcast for CodeMeter License Servers

It does this every four (4) seconds. So, questions are:

  1. Is this program needed w/my current setup (one dongle, less-than one universe).
  2. Is there something I need to change in the config to stop the error?
  3. Is this program outdated (I have not installed on latest ONYX version on my live system).

Thanks,

James